אודות מועדון הקצבים
מועדון הקצבים - למבינים בבשר בקר טרי
בינואר 2003 הקימה מועצת הבקר את מועדון הקצבים. מאז הוקם מועדון הקצבים הישראלי נהנים הקצבים החברים בו מפעילות ענפה ומגוונת שמטרתה להפוך אותם לאנשי מקצוע מיומנים בתחומי עיסוקם. לשם כך הקדישה מועצת הבקר מחשבה מעמיקה ומשאבים רבים והפיצה בכל נקודות המכירה – איטליזים פרטיים ורשתות שיווק - ערכות נראות, ובהן חומרי הסברה, עלוני תזונה, מתכונים ודגלונים לקישוט וכו'. אחת לחודשיים מדוור לקצבים מידעון שמביא עדכונים שוטפים ומידע מקצועי בנושאי תזונה, קולינריה תברואה, עיצוב, שיווק, חדשות בקר מהארץ ומהעולם וחומרי חלוקה ללקוחות. כמה פעמים בשנה מארחת מועצת הבקר את חברי המועדון בסדנאות ובכנסים מקצועיים בנושאים הקשורים לעבודתם. לאחרונה החלה מועצת הבקר בתהליך כתיבת אמנת שירות וטריות. האמנה, שתיתלה בבתי העסק, קוראת לקצבים להתחייב לפעול באמינות וביושר מול ציבור הצרכנים, ובכך למנוע מצב של מכירת בשר בקר מופשר במחיר של טרי ובציון שהוא טרי.
מועצת הבקר שואפת להרחיב את תמיכתה במקצוע הקצבות ולפעול למתן תעודות ממשלתיות של "קצב מוסמך" – בדיוק כמו בשאר ארצות המערב.
לפרטים על ההרשמה למועדון לחץ כאן
העתקת קישור