הכשרת כ"א לשיווק בשר בקר
הכשרת כוח אדם לשיווק בשר בקר
הידע והכישורים של אנשי השיווק בענף זה, מהווים גורמי מפתח להגברת הצריכה והמכירות של מוצרי הבשר מייצור מקומי ועשויים להיות גורם מוביל ביצירה והחדרת "מותג" מוביל בענף זה.

בהנחה שתהליכי הגידול, השחיטה והעיבוד יתבצעו ברמה גבוהה, תוטל על אנשי השיווק, המשימה להביא למימוש את איכותם של המוצרים, ליצור מגמת עלייה בצריכת הבשר מייצור מקומי ולשמר מגמה זו לאורך זמן.
רקע כללי
מאפייני הצרכן העתידי
תקן ישראלי לבשר בקר
גזעי בקר בישראל
תהליכי "אבטחת איכות" במשקי הגידול
סביבת הלקוח
סימון מוצרים
עקרונות קידום מכירות
פרסום ויחסי ציבור בענף הבשר
היבטי הכשרות בתחום הבשר
המוצר
ערכים תזונתיים בבשר
יתרונות הבשר המיושן
סוגי אריזות
חלוקה לנתחים
שירות ללקוח
עקרונות השרות
שימושים אפשריים בנתחים וחלוקה מומלצת למנות
עצות לבחירת הבשר בהתאם למטרות הרכישה
הטפול בבשר והשבחתו בתהליך ההכנה
אחסנה בקירור
העתקת קישור