הכנס הראשון של מועדון הקצבים
הכנס הראשון של מועדון הקצבים
מתוך: חדשות המועדון
ההשקה החגיגית של מועדון הקצבים הישראלי התקיימה במהלך כנס הקצבים הראשון שנערך בגני התערוכה ב-25 בנובמבר. הכנס נערך במסגרת תערוכת ישראפוד.

למשתתפים הוענקו כרטיסי חבר, חומרי הסברה, פוסטרים, דפי מתכונים, עלון נתחים ועוד. בסיום הכנס התכבד כל אחד מהמשתתפים בפרוסת בקר משובחת וכוסית יין.

בכנס סקר סמנכ"ל מועצת הבקר, זיו מטלון את ענף הבקר בישראל; וד"ר גידי ציפורי, מנהל המחלקה הווטרינרית בהרצליה דיבר על מניעת סיכונים בריאותיים בבשר בקר טרי; השף נסים בר דיבר על שימושים בנתחי בשר בקר; ויוסי גיליס, מעגלי רמת הגולן, נתן טיפים במכירת בשר בקר טרי.

120 המשתתפים בכנס הקצבים הראשון הכתירו את הכנס בהצלחה רבה. 70 מהמשתתפים מילאו שאלוני משוב וענו כי ישמחו להשתתף בכנסים דומים בעתיד;

קולינריה, שיווק ומכירות, ומראה הקצבייה הם הנושאים שמעניינים ביותר את משתתפי הכנס; לשאלה, למה מצפים משתתפי הכנס ממועדון הקצבים, ענו מרבית המשיבים: השתלמויות מקצועיות, עיתון מקצועי, חומרים לחלוקה ללקוחות והטבות.
העתקת קישור