מידע: סדנת אסאדו,אמנת הטריות,כנס קצבים, דרושים

קו לקצב

 

 

 סדנת אסאדו

לאור הצלחה של סדנת האסאדו באור הנר, נציע לקצבים סדנאות קולינריה בפריסה ארצית על מנת שקצבים מאזורים נוספים בארץ יוכלו ליהנות מהטבה זו.
בסדנה יילמדו על בוריים הנושאים האלה:


- חלקי העגל והתאמת הבשר לגריל/סיר/תנור או טחינה
- הבדלים בין בשר טרי למיושן/קפוא/מעובד
- רטבים ומרינדות
- כלי עבודה
- מתכונים
- גרילים וסוגי גרילים
- חלוקת מתכונים


לרישום לסדנא פנו אלינו ל"קו לקצב" 03-5164574 – כל הקודם זוכה

 


אמנת הטריות

האם אתה מוכר בשר בקר טרי? האם אתה מפריד בין בשר בקר טרי ליתר הבשרים? האם אתה נוהג לחלק לצרכן מידע תזונתי וקולינרי על בשר בקר טרי?
אם ענית לכל השאלות, ואתה מעוניין שנציג ממועצת הבקר יגיע להחתים אותך על האמנת הטריות*, פנה אלינו ל"קו לקצב" 03-5164574

* אמנת הטריות היא התחייבות של הקצבים בפני הצרכנים.
- למכור בשר בקר טרי
- להפריד בין בשר בקר טרי לבין סוגי בשר אחרים (במיוחד בשר בקר קפוא ומופשר) באמצעות שילוט מתאים ובולט ותצוגה נפרדת

- להעשיר את הצרכן במידע תזונתי קולינרי על בשר בקר טרי

 


היכונו לכנס הקצבים 2007! "בשר בקר טרי במבט עולמי"

הכנס יתקיים ב- 28 באוקטובר בגן השקוף בשפיים. בכנס תחשפו לשיטות בישול ופירוק בשר בארצות העולם, תיהנו מהרצאה מעניינת, וכמובן- ארוחת מלכים.


הזמנה תשלח בקרוב, נא לשריין את התאריך ביומן.

 


דרושים

אטליז שתייוי בנצרת מחפש

קצבים למשרה מלאה,

נא לפנות לזיאד:
052-3597355

העתקת קישור