מה עושים עם חלקים שאינם נמכרים היטב
מה עושים עם חלקים שאינם נמכרים היטב

אפשר לגלגל, לקשור או להכניס לרשת חלקים שמראש אין להם צורה אטרקטיבית ומתאימה לפריסה, כגון הפלדה למשל. אך לא לשכוח לתבל את הבשר לפני הגלגול.

גם בתבשילים פשוטים יחסית ומהירי הכנה אפשר להכין רטבים חגיגיים על ידי הקרמה של חלב קוקוס או שמנת צמחית (מוסיפים לציר הבשר ומצמצמים 1/3 מהרוטב).

אפשר להכין כיס למילוי - לכל אורך הנתח או מהצד - בחלקים כמו צ'ך או כתף, ולמלא אותם במבחר מילויים, כמו בשר מעושן קצוץ, בשר טחון, פירות יבשים, עשבי תיבול, או כבד עוף. מצוינת למילוי, תערובת של בשר טחון, בשר מעושן וכבד עוף.

גם מבשרים טחונים אפשר להגיע לתוצאה יוקרתית על ידי הכנתם בתור כיכר (קלופס) שלתוכה נוסיף צלפים או אגוזים ונצפה בפרוסות של אווז מעושן. כדי להוציא את הקלופס מהשגרה כדאי להגיש אותו עם רוטב על בסיס ציר בשר ויין.

העתקת קישור