טיפ של קצב
טיפ של קצב
לא קונים בטלפון
"מה שמבטיח את איכות הבשר ואת הרווח שלנו ממנו הוא קנייה נבונה", אומר אייל כץ מכצל'ה בכפר סבא,. "בשר לא קונים בטלפון! נוסעים לבית המטבחיים ובוחרים את הבהמה המתאימה מבחינת אחוזי הבשר, השומן, הגיל, המין, המחיר וההתאמה ללקוח".
ומה לגבי מכירה?
כדי למכור נכון צריך לתכנן נכון", ממהר אייל להשיב, "ולהציע לקונים קודם את הנתחים הבעייתיים שקשה למכור בעונה. אם אני יודע שבקיץ קשה למכור נתחים לצלי, לגולש ולחמין, כמו שריר, ברוסט או אוסובוקו, אמכור בראש ובראשונה אותם דווקא. אטחן, אשדרג ואפתח מתכונים. העיקר לא לצבור מהם עודפים".
העתקת קישור