מה יש לארוחת בוקר? בשר בקר!
מה יש לארוחת בוקר? בשר בקר!
 לראשונה, עם יציאתה לשוק בארה"ב של קציצת בשר בקר, מוצא עצמו בשר הבקר על שולחן ארוחת הבוקר.

הקציצה, הנמכרת במחלקות הבשר הקפוא במרכולים בארה"ב, מיועדת להתחרות במוצרי הבשר והנקניקים המהווים חלק בלתי נפרד מארוחות הבוקר של אמריקנים רבים.

"השקת הקציצה היא התפתחות משמעותית בתעשיית הבקר שעד עתה לא היתה מיוצגת כמעט בשוק ארוחות הבוקר", אומרת טרייסי ברונר, יצרנית בשר בקר מקנזס שבארה"ב. ברונר משבחת את הקציצה החדשה על טעמה ועל קלות הכנתה: "הקציצה החדשה תורמת לתעשיית הבקר מסיבה נוספת, היא מיוצרת מחלקי בשר בעלי ערך נמוך, שבדרך כלל לא נמכרים היטב – למשל, צוואר". כמובן, פריצה לשוק נוסף פירושה הגדלת הביקוש לבשר בקר באופן כללי."

המוצר שלנו ייחודי מאוד, וגם מפתיע", מעיד פיל וילסון מחברת לופז, המייצרת את הקציצה. "הצרכנים סקרנים מפני שהם עדיין לא רגילים לרעיון של בשר בקר לארוחת בוקר". ולנו, הישראלים, נותר רק לתהות על המנהג המוזר של אכילת בשר בבוקר. מעניין מתי יגיע המנהג לארוחות הבוקר הישראליות...

מקור: אתר האינטרנט www.beef.org
העתקת קישור