גם לומדים וגם שבעים
גם לומדים וגם שבעים

ככל שללקוחות יהיה זול יותר בקניית הבקר וקל יותר בבישול, הם יחזרו לקצבייה ויצרכו בקר לא רק בחג, אלא בכל ימות השנה.

 

זהו המסר העיקרי שעלה במהלכה של סדנת בישול בהנחייתו של מאיסטר רפי אהרונוביץ שהתקיימה בתחילת אוגוסט בבית ספר "לני" בנתניה. הסדנה נחלקה לשני חלקים - תיאורטי ומעשי. החלק הראשון עסק במכירה נכונה לקראת החגים: עבודה של חג או עבודה בעיניים - על הפער שבין מכירה בערב חג ובין מכירה ביתר ימי השנה, התאמת כמויות לצרכנים, מחירים ומתן ייעוץ קולינרי; יתרונות הבישול מראש על הבישול של הרגע האחרון, ותסמונת הווייסברטן - האפשרות להחליף נתחים יוקרתיים ויקרים בנתחים זמינים וזולים יותר. בחלק השני למדו המשתתפים איך מכינים ארוחת גורמה לחג, תוך כדי חזרה לנתחים הפשוטים יותר וקלי ההכנה, וסעדו את לבם בארוחת חג טעימה שכללה: קרפאצ'יו בסויה, דבש וג'ינג'ר לראש השנה; אנטריקוט צלוי בחרדל דיז'ון; קדרת בשר בשזיפים ופורטובלו; ורוטב שום כתוספת לרוסטביף.

העתקת קישור