הגן האחראי לרכות הבשר
הגן האחראי לרכות הבשר

הגן "קלפיין 1", אחראי לכ–30% מההבדלים ברכות ובעדינות סוגי בקר. הגן מופיע בכל סוגי הבקר וגם בבני אדם!!!, ויש לו שתי צורות, אחת רכה ואחת קשה." מרגע שהבוקרים יידעו איזה גזע של בקר מאופיין בכמויות גדולות של הגן, הם יוכלו להרבות אותו, כדי שיהיה להם כמויות של בקר רך", אומר ד"ר ניל קלארק, מנהל תחום המחקר והפיתוח של חברת "בשר ניו זילנד". "כדי להבטיח לצרכנים בשר נמס בפה" חשוב לדעת שלגן המדובר יש אמנם השפעה רבה על רכות הבשר, אך לא בלעדית. הרכות מושפעת גם מהתזונה וממצבי הלחץ של הבקר לפני שחיטה, שלהם יכולה להיות השפעה גדולה ממש כמו הגן.

מקור:www.lifesciencenz.com

Life sciencenz Network

העתקת קישור