קארבונאד בקר בסגנון פלמי CARBONADES DE BOEUF FLAMANDE
קארבונאד בקר בסגנון פלמי CARBONADES DE BOEUF FLAMANDE
מצרכים
2.5 ק"ג סטייק או בשר כתף בקר טרי
מלח ופלפל לבן
500 גרם טבעות בצל
50 גרם קמח מושחם
500 סמ"ק בירה כהה
500 סמ"ק ציר בקר
1 זר תבלים
אופן הכנה
1. פורסים את הבשר למשקל של 90-120 גרם, מתבלים ומשחימים את הבשר משני צידיו. 2. מוציאים את הבשר ומשחימים את הבצל באותו שומן. 3. בתבנית צלייה מסדרים את פרוסות הבשר עם הבצל. 4. מוסיפים את הקמח המושחם, הבירה, ציר הבקר וזר התבלים. מכסים וצולים למשך שעה וחצי, מוסיפים נוזלים עם צריך. 5. מסננים את הרוטב, מסמיכים אותו ומחזירים אותו לבשר לפני ההגשה.
העתקת קישור