מתכון קציצות בסיסי מבשר ישראלי
מצרכים ל-4 מנות (16 קציצות)
600 גר' בשר בקר טחון
1 בצל גדול, מגורר גס
1 תפוח אדמה, קלוף ומגורר דק
1 ביצה
2 פרוסות לחם, שרויות במים וסחוטות: או 3-4 כפות פירורי לחם.
חצי חבילה עלי פטרוזיליה, קצוצים
1 כפית גדושה בהרט
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
שמן לטיגון חצי-עמוק.
אופן הכנה
1. שמים בקערה את כל המרכיבים, ולשים היטב לקבלת תערובת אחידה. משהים שעה לספיגת הטעמים.
2. צרים מהתערובת 16 קציצות עגולות או מאורכות, ומטגנים בשמן חצי-עמוק עד להשחמה. הופכים, ומטגנים את הצד השני.
העתקת קישור