כבד עגל במירין וחומץ אורז
כבד עגל במירין וחומץ אורז
מצרכים
בצל
פלפל
כבד עגל חלב בעובי 2 ס"מ
עירית
רוטב
1 כוס אורז
1 כוס חומץ
1 כוס מירין
1 ס"מ שורש גינגר
אופן הכנה
1. מבשלים בסיר קטן חומץ אורז ומירין גינג`ר מבשלים 1/2 שעה אחר כך להניח את התערובת במקרר. 2. במחבת מטגנים בצל והפלפל, כשהבצל זהוב מוסיפים פרוסות כבד על חלב בעובי 2 ס`מ מטגנים עד להשחמה אבל עדין ורדרד בתוכו מוזגים מהרוטב משקשקים מפזרים עירית ומגישים.
העתקת קישור