גולאש הונגרי
גולאש הונגרי
מצרכים
ל- 10 סועדים
60 גרם שומן
2 ק"ג כתף או צוואר בקר
400 גרם בצל קצוץ
30 גרם פפריקה מתוקה
מלח ופלפל לבן
600 גרם עגבניות מקולפות ללא גרעינים
600 סמ"ק ציר בקר
300 סמ"ק יין אדום
700 גרם קוביות תפוחי אדמה
אופן הכנה
1. חותכים את הבשר לקוביות ומוסיפים למחבת עם השומן. 2. מוסיפים את הבצל וממשיכים בטיגון. 3. מוסיפים את הפפריקה, התבלינים והעגבניות. 4. שופכים פנימה את הנוזל היסודי והיין. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה וחצי. 5. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה וממשיכים בבישול עד שיתרככו.
העתקת קישור