תבשיל בקר
תבשיל בקר
מצרכים
ל- 10 סועדים
60 גרם שומן
2 ק"ג צוואר או כתף בקר חתוך לקוביות
250 גרם חזה אווז מעושן
300 גרם בצל קצוץ
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל לבן
30 גרם קמח
300 סמ"ק יין אדום
400 סמ"ק ציר בקר
זר תבלים
אופן הכנה
1. מחממים את השומן, מוסיפים את הבשר, חזה אווז מעושן, בצל והשום. 2. מבשלים תוך בחישה עד שמיצי הבשר יהפכו זגוגיים. 3. מתבלים את הבשר, מפזרים את הקמח, שופכים פנימה את היין והנוזל החום, מוסיפים את זר תבלים. 4. מכסים ההיטב ומבשלים על אש נמוכה למשך שעתיים עד שהבשר יתרכך. אם יש צורך, מוסיפים נוזלים במשך הבישול. 5. מסירים את הבשר מהרוטב, מסננים ומחזירים את הבשר. * נייתן להוסיף לתבשיל פטריות מוקפצות במרגרינה.
העתקת קישור