גולש בקר טרי
גולש בקר טרי

מקור המתכון: אטליז משה – רחוב ירושלים 5, קריית אונו

רכיבים
• קילו של צוואר או  צלעות או שריר
• 2 בצלים
• 1 פלפל ירוק בהיר חתוך לקוביות
• 1 פלפל ירוק חריף חתוך לקוביות
• 3 עגבניות חתוכות לקוביות
• 6 שיני שום
• חצי כוס יין לבן
• מלח
• פלפל שחור
• חצי כפית קימל
• כף שטוחה של פפריקה מתוקה

 

הכנה
מטגנים את הבצל עד שהוא זהוב, שמים את הבשר בסיר מקטינים את הלהבה ושימים את הפפריקה. מבשלים כ-3/4 שעה על אש נמוכה.
מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לבשל כשעה-שעה ורבע על אש נמוכה, עד שהבשר רך. הנוזלים מהיין ומהבצל ישאירו את הבשר עסיסי גם בתום הבישול.
(ניתן להוסיף גם קוביות תפוחי אדמה).

 

מומלץ להגיש עם אורז לבן


 

העתקת קישור