ראגו עגל מבקר ישראלי
מצרכים
ל- 10 סועדים:
2 ק"ג צוואר או חזה עגל חתוך לקוביות
50 גרם שמן
1 זר תבלים
1 שן שום
מלח ופלפל לבן
200 סמ"ק יין לבן
30 סמ"ק רסק עגבניות
1 ליטר ציר בקר
50 סמ"ק יין אדום
אופן הכנה
1. משחימים את קוביות הבשר בכמויות קטנות בכל פעם. 2. מוסיפים את זר התבלינים והשום. מסירים שומן. 3. מעבירים את הבשר לתבנית מתאימה ומנקזים את המחבת ביין לבן. 4. מצמצמים לכדי סירופ ומוסיפים את רסק העגבניות וציר הבקר. 5. מעבירים לתבנית הבשר. 6. מכסים וצולים במשך שעה עד שהבשר יתרכך. 7. מוציאים את ציר הבקר ומסננים את הרוטב. 8. מוסיפים יין אדום. ניתן להסמיך עם קורנפלור.
העתקת קישור