בקר ישראלי בטיגון-ערבוב עם חזה אווז מעושן
מצרכים
(4 מנות)
500 גרם בשר (שייטל, סינטה או פילה), חתוך לרצועות דקות
1 כף שמן זית
50 גרם חזה אווז מעושן, חתוך לרצועות דקות
1 גזר חתוך לגפרורים דקים
2 מקלות סלרי פרוסים דק
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
10 עלי מרווה טריים או 1/2 כפית מרווה יבשה
3 כפות יין שרי או מדירה
אופן הכנה
מחממים את השמן בווק או במחבת גדולה ומטגנים- מערבבים את רצועות חזה האווז במשך דקה.
מוסיפים את רצועות הבקר, הירקות והמרווה ומטגנים-מערבבים במשך 3 דקות. מתבלים ומוסיפים את היין.
ממשיכים בטיגון-ערבוב עוד דקה-שתיים עד שהיין מתאדה. מגישים מיד עם ספגטיני או פסטה דקה אחרת.
העתקת קישור