בקר בטיגון-ערבוב עם תרד וזנגוויל
בקר בטיגון-ערבוב עם תרד וזנגוויל
מצרכים
(4 מנות)
500 גרם בשר (שייטל, כף, סינטה או פילה), פרוס לרצועות דקות
1 כף שמן בוטנים או תירס
500 גרם תרד
1 כף זנגוויל טרי קצוץ
1-2 שיני שום כתושות

למשרה:
1 כף זנגוויל טרי קצוץ דק
מעט פלפלים חריפים יבשים כתושים
1/4 כוס יין לבן יבש
1 כף רוטב סויה
1/4 כוס מרק עוף צח
1 כפית עמילן תירס (קורנפלור)
1 כפית סוכר
אופן הכנה
מערבבים את כל חומרי המשרה בקערה, מוסיפים את רצועות הבשר ומשרים שעה בטמפרטורת החדר.
שוטפים ומייבשים את התרד. קוטמים את הגבעולים הגסים.
מסננים את הבשר ושומרים את נוזל המשרה.
במחבת גדולה או בווק מחממים את השמן, מוסיפים את הזנגוויל והשום, מטגנים-מערבבים כ-2 דקות. מוסיפים את הבשר ומטגנים-מערבבים במשך 2 דקות. מוסיפים את התרד, מטגנים עוד דקה, מוסיפים את המשרה ומטגנים-מערבבים עד שהרוטב מסמיך. מגישים מיד.
העתקת קישור