רצועות בשר בקר ישראלי מבושל בנוסח מקסיקני
מצרכים
חומרים ל-50 מנות:
3 ק"ג רצועות פילה או סינטה בקר
3 ק"ג רצועות חזה עוף או ירך
600 גרם מרגרינה
20 בצלים, חתוכים לרצועות
20 פלפלים ירוקים, חתוכים לרצועות
20 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות
20 עגבניות קלופות, חתוכות לפלחים
3 ק"ג שעועית לבנה ברוטב עגבניות
2 כפות מלח
רוטב טבסקו, לפי הטעם
אופן הכנה
1. במחבת עם מרגרינה מטגנים קלות את רצועות הבשר והעוף. 2. מוסיפים בצלים, פלפלים ולאחר שהם מתרככים את העגבניות, וממשיכים באידוי. 3. מוסיפים מלח, שעועית לבנה, וממשיכים בבישול עוד מספר דקות. 4. מתבלים בטבסקו , מערבבים קלות, מורידים מהאש ומגישים עם אורז לבן. * כמות: 300 גרם למנה.
העתקת קישור