שניצל בקר מבשר ישראלי #2

גלקופ משה, הבשרים של זלמן

חומרים:

§         6 יחידות דקות ודפוקות של שייטל או סינטה

§         4 ביצים

§         מלח/פלפל שחור

§         1 כפית רוטב ווצ'סטר

§         קמח, פירורי לחם גרוס

 

אופן ההכנה:

מפרידים את הביצים (לחלבון ולחלמון) ומקציפים את החלבון (הלבן(.

קערה מס' 1: קמח, מלח, פלפל

קערה מס' 2: החלבונים המוקצפים

קערה מס' 3: פירורי לחם

קערה מס' 4: החלמונים ורוטב הווצ'סטר

קערה מס' 5: פירורי לחם

טובלים את השניצלים בכל הקערות, לפי הסדר, ומטגנים.

  pan06-03.jpg
העתקת קישור