ביף סטרוגנוף מבשר בקר ישראלי

שלמה רודד, בשרי יוז'י

חומרים ל-5 סועדים:

§         1 ק"ג פילה או שייטל חתוך לרצועות

§         2 בצלים פרוסים לרצועות

§         2 מגשי פטריות שמפיניון פרוסות

§         פלפל שחור/מלח

§         1 מכל ריץ' (שמנת צמחית(

 

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות למשך 2 דקות, ומניחים בצד. מקפיצים במחבת (שחוממה מראש) את הבשר במשך 2 דקות, ואז מוסיפים את הבצל, הפטריות והשמנת ומתבלים למשך 3 דקות נוספות. מומלץ להגיש עם אורז

העתקת קישור