אוגדן טרי
אוגדן טרי

מועצת החלב השיקה, לטובת כל העוסקים בגידול ובשיווק בשר בקר טרי, את אוגדן "גידול, ייצור ושיווק בשר טרי" החדש. האוגדן כולל:

  • פרוטוקולים לגידול ולפיטום בקר
  • מידע, טבלאות וגרפים על ייצור בשר בקר בארץ ובעולם
  • תזונה בדגש על ערכים תזונתיים
  • קובצי חקיקה בענף הבשר- תקן ישראלי מעודכן לשיווק בשר בקר

האוגדן מאפשר להוסיף אליו חומרים מקצועיים. האוגדן החדש יכול לתרום לידע ולמקצועיות של כל העוסקים בתחום. המעוניינים מוזמנים לפנות לקו לקצב 03-5164574.

העתקת קישור