ביקור בית: אטליז סרוסי -דור חמישי לקצבים
ביקור בית: אטליז סרוסי -דור חמישי לקצבים
שיחה עם איתן סרוסי, מאיטליז סרוסי, דור חמישי למשפחת קצבים, לרגל זכיית אחת מלקוחותיו בפרס ראשון בתחרות המתכונים של מועדון הקצבים
מה מייחד את האטליז שלך?
אמינות. אצלנו עובדים בשיטה הישנה - לא מפשירים בשר קפוא, וגם מפרקים וטוחנים לעיני הלקוחות .עוד בלוב, בטריפולי, שם היו סב סבי, סב אבי וסבי קצבים, היה אצלם בשר טרי מספר אחד. לא עוף ולא הודו. כך גם אצלנו. את האטליז, שהוא אחד הגדולים בבאר שבע, פתח אבי בשנות החמישים, ותמיד ראה בבשר הבקר הטרי את עיסוקו העיקרי.
איך אתם מגבירים את מודעות הצרכנים לבשר בקר טרי?
מפרטים בפניהם את יתרונותיו הבריאותיים, מזכירים את איכותו ואת טעמו, מחלקים עלונים מטעם מועצת הבקר ומספקים מתכונים.
האם אתה אופטימי ביחס לעתיד המקצוע?
אני אוהב מאוד את המקצוע ואת החנות, אך הרשתות נוגסים בנו בצורה קשה. בכל מקרה, גם אם בעתיד לא אעבוד בתחום, בשר בקר טרי יישאר אצלי תמיד המזון האהוב ביותר.
העתקת קישור