ארבע השנים הטובות
ארבע השנים הטובות

סקר צרכנים שנערך לאחרונה מראה עלייה מרשימה של 16%, בתוך ארבע שנים, במספר הצורכים בשר בקר טרי בישראל

 

סקר צרכנים, שנערך בספטמבר 2005 בקרב כ-500 ישראלים בני 18 ומעלה, מראה כי בישראל צורכים 67% מבתי האב בשר בקר טרי - עלייה של 16%, לעומת 51% שנמדדו בסקר דומה שהתקיים ב-2001.

חוגגים עם בשר בקר טרי

בקרב 61% מבתי האב נוהגים לקנות בשר בקר טרי לפני ראש השנה.

77% מבתי האב, הקונים בדרך כלל בשר בקר טרי, עושים זאת גם לפני ראש השנה.

28% מבתי האב שבהם לא קונים בדרך כלל בשר בקר טרי - קונים בשר בקר טרי לראש השנה.

המנות המועדפות על הצורכים בשר בקר טרי הן צלי (29%), סטייקים (18%), קציצות, רוסטביף, ממולאים ותבשיל קדירה (9%- 11%).

על פי הסקר, "הרגלי צריכה של בשר בקר טרי", שערכה חברת הסקרים שילוב, 72% מהאוכלוסייה גילאי 18 ומעלה צורכים בשר בקר טרי, אם כי רק 3% מהם צורכים אותו בכל יום; 39% מאוכלוסייה זו צורכים בשר בקר טרי 3-1 פעמים בשבוע; 25% צורכים בשר בקר טרי בתדירות נמוכה יותר.

בקרב 80% מבתי האב, שבהם יש ילדים, אוכלים הילדים בשר בקר טרי, אם כי רק4% מהם אוכלים אותו בכל יום; 49% מהילדים אוכלים בשר בקר טרי 3-1 פעמים בשבוע; כ-25% עושים זאת בתדירות נמוכה יותר.

85% מהמדגם סבורים כי לבשר בקר טרי חשיבות בתזונת ילדים, 18% סבורים שחשיבותו בתזונת ילדים גבוהה מאוד; 69% מאלה שבביתם צורכים בשר בקר טרי סבורים כי לבשר בקר טרי חשיבות גבוהה, אם כי לא גבוהה מאוד; 33% מקרב אלה שבביתם אין קונים בשר בקר טרי סבורים כי חשוב שילדים יאכלו בשר בקר טרי)עוד על חשיבות על שילוב בשר בקר טרי בתזונת פעוטות וילדים בעמודים 4-5).

 

 
העתקת קישור