קבב מזרחי
קבב מזרחי
אם תהיתם פעם איך עושים את הקבב של שכונת התקווה – הנה התשובה. בעצם אין כאן סוד, מלבד בשר נכון (פלדה במקרה זה) והרבה מאוד פטרוזיליה.
מצרכים
(4 מנות)
800 גרם בשר שמן (רצוי פלדה), טחון פעמיים

1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 בצל מגורר דק
½ כפית פלפל אנגלי
¼ כפית קינמון טחון
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
אופן הכנה
1. מערבבים היטב את כל החומרים עד לקבלת תערובת רכה ואחידה. יוצרים קציצות עגולות או מעצבים את הקבב סביב שיפוד שטוח.

2. צולים על גריל פחמים במשך 2- 3 דקות מכל צד.
העתקת קישור