רוטב ברביקיו-אמריקני
רוטב ברביקיו-אמריקני
מצרכים
(500 מ"ל רוטב)
1 בצל גדול קצוץ דק
שמן לטיגון
1 ק"ג עגבניות קלופות מגורענות וקצוצות
4 שיני שום כתושות
1/3 כוס סוכר חום
1/4 כוס חומץ בן יין אדום
2 כפות רוטב וסטרשייר
1 כף קארי
1 כף זרעי שמיר
פלפל לבן ומלח
אופן הכנה
מזהיבים את הבצל בשמן, מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים על להבה נמוכה במשך שעה. בוחשים מדי פעם. אפשר להכין מספר שעות מראש.
העתקת קישור